Ще успее ли "Левски" да мине през изпитанието Берое?


Ще успее ли "Левски" да мине през изпитанието Берое?

890 0

Днес от 20 часа "Левски" посреща на стадион "Георги Аспарухов" тима на Берое. Очаква се сблъсъкът да е интересен, тъй като се противопоставят втория и четвъртия в класирането, а разликата помежду им е само 4 точки.

Ако "сините" успеят да победят това ще внесе необходимото спокойствия в тима, тъй като ще увеличат преднината си пред останалите. В предишния двубой на "Герена" отборът на Стойчо Стоев записа убедителна победа над старозагорци с 2:0.

Извън този мач обаче статистиката е на страната на Берое. Отборът спечели три пъти минимално под Аязмото - два пъти с по 1:0 и веднъж с 2:1, когато успехът дойде благодарение на изпълненията на вратаря на Левски Стефано Кунчев. Преди въпросните 5 мача имаше и още един, в който „сините" не успяха да бият.

В щаба на „Берое“ няма проблеми с контузени футболисти, със сигурност пропускащи утрешния двубой, а единствено под въпрос е Георги Андонов, който през седмицата тренира на облекчен режим.

За "Левски" пък няма да играят контузените Сашо Емилов Александров и Джъстин Менголо. Завръщане сред титулярите ще направи халфът Георги Костадинов, който доскоро лекуваше травма.

Двубоят ще се играе пред празни трибуни заради наказание на "сините". Главен съдия на мача бъде Станислав Тодоров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички