"Щастливите" и "проклетите" за Левски рефери този сезон


"Щастливите" и "проклетите" за Левски рефери този сезон
Снимка: Официален сайт на Левски

1650 0

Волен Чинков със сигурност е реферът, който на "Герена" се молят да не им бъде назначен за мач от БФС. Причината за това е статистиката на съдията през сезона - в 2 мача той е свирил при 2 загуби на "сините". За щастие на столичани, той не им е давал червен картон, макар да им е показал 7 жълти.

Не такова е положението с Никола Попов - друг кошмар за третите в класирането в момента. Съдия номер 1 за 2016 г. е свирил 2 пъти на Левски този сезон, като те са постигнали 1 победа и 1 равен. За сметка на това Попов им е дал 2 червени и 8 жълти картона.

Другият "негативен" рефер за момчетата на Делио Роси е Владимир Вълков - 1 мач - 1 загуба.

Що се отнася до резултатите, "щастливият рефер" на момчетата на Делио Роси в Първа лига е Николай Йорданов. Той е и арбитърът, който е получавал най-много наряди за мачове на "сините" - 3. И в трите те са записали победи. Но софиянецът честичко в тези 3 мача е посягал към картоните, след провинения на състезатели в сини екипи - раздал е един червен и 13 жълти.

На късмет на Левски е и Драгомир Драганов - свирил им е 2 мача, в които са постигнали 2 победи.

Интересно е да видим и при кои рефери са разгромните победи на Божидар Митрев и компания - над Славия, Дунав (Русе) и Пирин (Бл). 3:0 над Пирин (Бл) през август е постигнато при Николай Йорданов; 4:0 над Славия при Ивайло Стоянов, 4:0 над Дунав при Драгомир Драганов; 3:0 над Пирин е при Валентин Железов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички