Шестима в черния списък на Гонзо


Шестима в черния списък на Гонзо
Снимка: БГНЕС

6764 0

Въпреки че са отминали едва осем мача от началото на шампионата, силният човек в Левски Георги Иванов вече подготвя черния си списък за зимната пауза, пише "7 дни спорт".

Гонзо е недоволен от няколко души, които почти сигурно ще сменят клубната принадлежност. Засега цифрата наброява шест, а в нея има както българи, така и чужденци. По наша информация нарочени от Гонзо са македонският страж Кристиян Наумовски, бранителят Пламен Димов и халфовете Мигел Бедоя, Антон Огнянов, Владислав Мисяк и Стефан Велев. Всички те имат време до зимната пауза да заслужат местата си на „Герена“, иначе голяма е вероятността да си тръгнат. Македонецът Наумовски бе взет на пожар след контузията на Пламен Илиев, но Илиев вече е здрав и конкуренцията изглежда нулева. Заплатата на Наумовски пък не е от малките и Иванов ще избере за резерва юношата Александър Любенов. Защитникът Пламен Димов бе сложен в листата за наем през лятото, но никой не пожела да го вземе. Очевидно синът на помощник-треньора на Локомотив (Сф) Диян Петков не влиза в плановете на Гонзо и ако не му намерят отбор, зимата ще опитат да разтрогнат. Антон Огнянов също бе на крачка от наем в Локомотив (Сф), но нещата не се получиха и Иванов реши да му даде още един шанс да заслужи мястото си при „сините“. Огнянов започна силно след идването си на „Герена“, но тежка контузия през зимната пауза го отписа от сметките на Антони Здравков. След възстановяването се вижда, че е далече от формата, която показваше.

Подобно е положението със Стефан Велев, който също е друг играч след тежката операция, която претърпя. Стефан обаче има голям шанс да остане при „сините“. Дошлият през лятото Мигел Бедоя е един от сигурните пътници. Испанецът пристигна по нареждане на Пепе Мурсия, но треньорът вече е далече от „Герена“, а пътя му ще последва и протежето му. Най-възлова е ситуацията с юношата Владислав Мисяк. Крилото няма записана минута в първия отбор, а Гонзо не е доволен и от показаното при дубъла. Няма да е изненада Мисяк да подсили някой отбор през зимната като отдаден под наем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички