Шеф в Левски се надява на 30 000 зрители на реванша за Купата


Шеф в Левски се надява на 30 000 зрители на реванша за Купата
Снимка: БГНЕС

1156 0

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов заяви, че oчаква солиден брой привърженици на предстоящия реванш от полуфиналите за Купата срещу ЦСКА. Двубоят е в сряда от 18:30 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"От днес продажбата на билети се събуди. Гоним 9 хиляди присъстващи на мача в сряда. През уикенда продажбата бе по-слаба. Аз лично очаквах, че повече хора ще купят билети през уикенда, защото сряда е работен ден. Ние обичайно имаме повече продажби в деня преди мача. Стадионът ще бъде отворен от 16:30 часа и искам да поканя хората да дойдат малко по-рано.

В деня на мача очаквам да има доста хора. Очаквам да има повишено внимание от страна на полицията и няма да е излишно хората да се въоръжат с търпение. Искам да призова феновете да си купят билети днес, утре или сутринта преди мача. Това ще улесни организацията и влизането на стадиона. Аз лично очаквам да имаме изключително много посетили. Ако беше през уикенда щях да кажа, че очаквам рекорден брой посетители. Искрено се надявам да дойдат 30 хиляди", коментира Иванов пред „Спортно шоу Гонг“ по „Дарик радио“.

"Спас Русев идва на тренировките, разговаря с треньорското ръководство и играчите. Те се радват на неговото присъствие и подкрепа.  Надявам се привържениците и на двата отбора да покажат нормално поведение. Финансовият аспект е по-маловажен в случая. Ние сме клуб с амбиции и участието в евротурнирите е изключително важно", каза още Красимир Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички