Шампионът на Малта се подигра с Левски


Шампионът на Малта се подигра с Левски
Снимка: БГНЕС

2847 0

Отборът на Левски започна по трагичен начин подготовката си за пролетния полусезон в Първа лига. Играчите на Делио Роси са на подготвителен лагер в Малта, където уредиха и няколко контроли.

Днес те изиграха първата такава, като загубиха катастрофално от шампиона на Малата Хибърниънс с 3:0.

Треньорът на българския тим заложи на схема 4-3-3, като в предни позиции заложи на новото попълнение Станислав Костов, както и на Жуниор Мапуку и Джерсон Кабрал. 

Домакините поведоха още в 3', когато 16-годишният талант на Левски Томислав Папазов, който Делио Роси избра за партньор на Давид Яблонски в центъра на защитата, сбърка с изнасянето на топката, която попадна на крака на Файла, а той с бомбен шут я прати в ъгъла на Божидар Митрев.

Секунди преди края на първата част Жоао Морейро, който игра първи мач с тима на Хибърниънс, се разписа с глава, след като Табоне Десира центрира от дясно. 20' преди края на срещата се стигна до трето попадение във вратата на "сините". Появилият се като резерва Николай Кръстев изби една топка, която падна на крака на Мбонг, който я прати в мрежата на 26-кратните шампиони на България.

Най-доброто положение за "сините" бе 2' преди края на първата част, когато Мапуку изведе Иван Горанов сам срещу стража на Хибърниънс, но ударът на левия защитник премина в страни от целта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички