Селекцията в Левски не е приключила


Селекцията в Левски не е приключила
Снимка: БГНЕС

915 0

Отборът на Левски все още не е приключил с трансферите за това лято. Това потвърди изпълнителният директор на тима Красимир Иванов. Той разкри, че през следващата седмица "сините" могат да се подсилят с още двама футболисти. 

“С привличането на г-н Роси заявихме нашите амбиции да се развиваме и крачим смело напред. Новите попълнения са свързани с част от тези усилия и подсилване на позиции, на които старши треньорът бе поискал да се подсилим. Ако звездите се подредят добре за нас, прозорецът е отворен до 6-ти, така че другата седмица може да имаме нови попълнения.

Водим един или два сериозни разговора и ако успеем да ги приключим, може да имаме още едно или две нови попълнения. Ален Стеванович?! Той е тук и водим разговори. На този етап няма нищо по-конкретно.

Новите са свързани с избора на Делио Роси. Някои от тях са гледани и преди като опция за клуба. Отсега започваме да се готвим за това, което ще правим през зимата като селекция”, допълни още изпълнителният директор, който добави, че Адениджи, Нар и Сукуна остават в клуба засега.

Бабатунде, Нар и Сукуна за момента остават част от Левски. Имаше проявен интерес от България и чужбина, но за момента ще тренират с Левски", разкри Красимир Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички