Сектор "Б": Първенството може и без Лудогорец, държавата помага на ЦСКА


Сектор "Б": Първенството може и без Лудогорец, държавата помага на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1558 0

Националният клуб на привържениците на Левски коментира изказването на Кирил Домусчиев, че държавата трябва да помогне на ЦСКА и Левски, защото без тях не може. Според председателят на НКП Владимир Владимиров причината за думите на Домусчиев е, че няма кой да гледа платения канал, ако двата клуба ги няма. Той сподели още, че те могат и без Лудогорец.

„Ако ги няма Левски и ЦСКА, няма да има кой да му гледа на г-н Домусчиев платения канал. Без Лудогорец със сигурност може. Не мога да говоря от името на всички левскари, но аз лично мога и без ЦСКА. До 1948-ма е имало футбол и без тях, значи може. Що се отнася до помощта от държавата, за която говори г-н Домусчиев, тя за ЦСКА не е спирала. Като се почне от спасяването им след изпадането им от „А" група преди много години, мине се през обединенията им с разни отбори и се стигне до помощта след отнемането на европейския лиценз през 2008-а", заяви пред "Меридиан мач" Владимир Владимиров

Гугутката коментира и наложената глоба на ЦСКА от 37 500 лева за издигане на свастика: „Левски за същото в Ловеч освен глобата, отнесе и два мача без публика. На тях и санкцията щеше да им се размине, ако ние не бяхме дали гласност. Направо ги бяха потулили и този път."

Владимив Владимиров сподели още, че феновете вече са готови за предстоящия реванш с Лудогорец от турнира за купата на България. „Готови сме с хореографията за мача с Лудогорец. Уточнили сме нещата по часове на среща с полицията. Вярвам че стадионът ще е пълен и ще включим всички фенове. Във фен магазините продадохме над 3000 билета и повече нямаме. Доколкото знам обаче ще бъдат пуснати още за „Б" и „В" сектор. Мисля, че имаме сили да победим Лудогорец", заяви той.

Реваншът между Левски и Лудогорец е тази сряда на стадион "Георги Аспарухов". Първата полуфинална среща в Разград завърши при резултат 0:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички