Сектор А на "Герена" с козирка до октомври


Сектор А на "Герена" с козирка до октомври

2775 0

Плановете на ръководството на "Левски" са до края на месец септември сектор А на стадион "Георги Аспарухов" да се сдобие и с козирка, информира "Тема спорт". Това е и целта на председателя на Управителния съвет на "сините" Иво Тонев, който е отговорник за съоръжението.

В момента работата по централната трибуна продължава с пълна сила. Вътрешната й част вече е иззидана. Скоро тя ще бъде напълно готова и за монтаж на седалките. "Сините" вече са получили техни мостри и предстои да бъде избран даден модел. Очаква се обаче това да стане факт следващия месец.

Ръководството на столичани се надява от новия шампионат секторът да може да приема публика. И това да стане дори помещенията в него да не са завършени на 100 процента.

Както е известно, трибуната в момента се строи, без клубът да плаща за нея. Всички приходи от билети след това обаче ще отиват в джоба на фирмата изпълнител. Така "сините" постепенно ще я изплатят.

В сектора ще има 16 ВИП ложи и ресторант, както и места за медиите. Ще бъде изграден и музей. Наред с това в трибуната ще се помещават и съблекалните, които в момента са в сектор В. След завършването й тя ще бъде най-модерната у нас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички