Сандерберг титуляр и с нов пост през новия сезон


Сандерберг титуляр и с нов пост през новия сезон
Снимка: Levski.bg

859 0

Последното попълнение на "Левски" Симон Сандберг ще започне първенството в новата Първа професионална лига като титуляр, пише "Тема Спорт".

Шведският защитник бе привлечен от "сините" непосредствено преди първия двубой с Марибор от втория квалификационен кръг в Лига Европа. Клубът успя да го картотекира в УЕФА, но Люпко Петрович не го използва в сблъсъците със словенците. Специалистът обаче вече го гласи за титуляр. Причината е слабата игра, която показаха някои от защитниците на "сините" в реванша срещу Марибор (1:1).

"Левски" с последно предупреждение към своенравен чужденец

Лошо се представиха десният бек Сашо Александров, както и централният бранител Александър Александров. От зоната на първия дойде центрирането, след което падна голът за словенците. Вторият пък направи дузпа през първата част, но Йоргачевич успя да отрази удара на Таварес от бялата точка. Като цяло по-лоши впечатления направи десният бек.

Плюс за Люпко Петрович е, че може да ползва на тази позиция Сандберг, въпреки че "Левски" привлече шведа за заместник на Сърджан Лукин в центъра на защитата. През 2016 година Симон е действал вдясно на отбраната на бившия си тим Хекен. На този пост той изигра 13 двубоя, в които вкара един гол. Затова е по-вероятно футболистът да замени Сашо Александров срещу Монтана.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички