Самосаботаж: Ас на Левски неволно сам си усложни престижен трансфер


Самосаботаж: Ас на Левски неволно сам си усложни престижен трансфер
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

25126 0

Всички футболисти на Левски ще искат максимално бързо да забравят сблъсъка с Лудогорец, загубен с катастрофалното 1:5. "Сините" изиграха силно първо полувреме, но през втората част бяха разбити на "Хювефарма Арена" в Разград.

След срещата мнозина фенове на Левски посочиха главния виновник за 1:5 от Лудогорец - Пламен Андреев. Преобладаваха негативните мнения за младия вратар, но пред него има и по-голям проблем. Той записа доста слаб мач пред когото не трябваше.

Пламен Андреев се поизложи пред когото не трябваше

Пламен Андреев бе грешникът за Левски срещу Лудогорец

Оказва се, че на срещата е присъствал мениджър от Нидерландия, който е следил специално Пламен Андреев. Въпросният агент работи с не един и два отбора от своята страна и е дошъл от Букурещ в Разград в деня на двубоя, информира "Тема спорт".

Стражът бе стабилизирал представянето си в последно време, но срещу шампиона и хегемон у нас имаше вина за почти всяко от попаденията, като се забелязаха сериозни слабости в играта му. Все пак старши треньорът Николай Костов ще му гласува доверие и в следващия голям мач за отбора срещу ЦСКА, когато ще има и възможността да се реваншира.

Междувременно пък се появи информация, че след Ноа Сонко Сундберг има още един играч на Левски, който със сигурност щял да премине в Лудогорец - още през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички