Само двама левскари са се извинили на феновете след загубата в дербито


Само двама левскари са се извинили на феновете след загубата в дербито

1283 0

Пламен Крумов u Владимир Гаджев бяха единствените играчи на Левски, които се извиниха пред феновете в Сектор „Б“ след поражението от ЦСКА. Останалите им съиграчи не посмяха да отидат пред агитката.

„Мисля, че можеше да изиграем някои ситуации по-добре. Мисля, че превъзхождахме отбора на ЦСКА, и смятам, че загубата ни беше незаслужена. Все пак е втори кръг и ако сме мъже, трябва да излезем от тази ситуация още в следващия. Да, трудно е, очакванията към нас са много големи, но затова сме в Левски" - сподели Крумов

„В съблекалнята си казахме, че трябва да се вдигаме и само с победи можем да излезем от тази ситуация. Записахме неприятен старт, но мисля, че ще излезем от тази ситуация. Да, разбира се, усещаме подкрепата на феновете. Може би звучи клиширано, но ние сме нов отбор и смятам, че предстоят добри дни за Левски" - допълни защитникът.

Владимир Гаджев пък заяви:

„Лошото е, че създаваме положения, но не реализираме. Беше равностоен мач, но не успяхме да вкараме. Ако бяхме го сторили, нещата можеше да са различни. Искам да се извиня на привържениците, благодарение на тях ще се завърнем на върха. Опитахме се да натиснем след изгонването на Маркиньос, разигравахме по ширината на терена, но не се получи. Опитах се да вдъхна кураж на момчетата, ще трябва да работим повече, футбол със страх не се играе. Имаме добър колектив, само трябва да започнем да побеждаваме" - посочи Гаджев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички