Сале Янкович отмъква титуляр от "Герена"


Сале Янкович отмъква титуляр от "Герена"

1819 0

Белгийският Мехелен проявява сериозен интерес към вратаря на "Левски" Боян Йоргачевич. Договорът на сърбина със "сините" е до лятото на 2016 г., но при изгодна оферта може да напусне, пише "Меридиан мач".

Треньор на белгийския клуб е Александър Янкович, който е наясно с качествата на сънародника си. на "Герена" пък познават отлично Янкович, тъй като беше помощник на Славолюб Муслин при престоя му в клуба. Сале дори беше в един момент вариант за треньор на "Левски".

Мехелен се бори за участие в Лига Европа, а двата решаващи мача срещу Локерен са утре и на 23 май. Ако се класират, шефовете ще пратят оферта за Йоргачевич, тъй като искат да направят силен отбор за Европа. От "Левски" обаче едва ли ще искат да се разделят с вратаря, тъй като той се превърна в основна фигура в състава на Стойчо Стоев. Сърбинът дойде на "Герена" през зимата, след като беше почивал една година.

Освен от Мехелен, интерес към него има и от румънския Динамо (Букурещ). Везните могат да наклонят към Белгия, тъй като именно там живее съпругата на Боян с четирите им деца. Освен това той познава отлично първенството, където игра шест сезона с екипите на Гент и Брюж.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички