С купата на "Герена" печелят и мощен спонсор


С купата на "Герена" печелят и мощен спонсор

1484 0

"Левски" има още един сериозен довод да даде всичко от себе си на финала срещу Черно море и да спечели Купата на България. Ако завоюват отличието, "сините" ще си уредят подкрепата на много сериозен спонсор, твърди "7 дни спорт".

Става въпрос за телекомуникационен гигант. Представители на фирмата са присъствали на полуфинала реванш между "Левски" и "Лудогорец" на "Герена", за да наблюдават евентуалната си бъдеща инвестиция.

Освен от победата и сърцатата игра на "сините" служителите на компанията са останали очаровани и от подкрепата, която публиката оказа на своите любимци. Феновете помагат изключително много на клуба и чрез кампанията "Левски е твой", което допълнително е накарало представителите да се замислят какви ще са дивидентите и за тяхната компания при сключването на евентуална рекламна сделка със "синия" клуб. Ако столичани победят Черно море на финала за купата на 28 май, то подписването на договор с телекомуникационния гигант ще стане факт почти 100%.

Пречка пред евентуалното влизане може да се окаже фактът, че компанията е поканена за генерален спонсор и на мъжкия ни национален отбор по волейбол, на който предстои участие в Световната лига и европейско първенство.

От "Герена" неколкократно обявиха, че се водят разговори с доста фирми, които могат да влязат като евентуален нов генерален спонсор. Припомняме, че в началото на годината гръцка фирма бе готова да започне да налива сериозни пари в "Левски", но сделката пропадна. До края на сезона генерален спонсор на "сините", чието лого седи на екипите на първия отбор, се води застрахователна компания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички