Роси напира да води днешната тренировка, няма да си тръгне без неустойка


Роси напира да води днешната тренировка, няма да си тръгне без неустойка
Снимка: Официален сайт на Левски

3707 0

Левски няма да се раздели лесно с досегашния си треньор Делио Роси и това стана ясно още днес, ден след новината, че той е бил отстранен от работа. Днес италианецът е правил циркове на "Герена", посъветван от адвокатите си, информира "Блиц".

Роси се е явил днес на стадион "Георги Аспарухов" с намерението да изведе на тренировка отбора. Той е бил по екип, а хора от ръководството и служители на клуба едвам са го спрели да изпълни намерението си.

Италианският треньор е прекарал около час в канцелариите на клуба. Той не иска да си тръгва, докато не получи неустойка от "сините", която не е в малък размер, информира агенцията.

Роси е бил посъветван от адвокатите си да отиде на работа както обичайно, за да не може да бъде уволнен дисциплинарно. Договорът му с клуба още не е разтрогнат официално.

Делио Роси е напуснал "Герена" малко след 18,00 часа, като е бил видимо ядосан. Утре преговорите по разтрогването на договора му ще продължат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички