Роси изготви програма за Мапуку, която ще го направи неудържим


Роси изготви програма за Мапуку, която ще го направи неудържим
Снимка: Оф. сайт на Левски

1538 0

След като първият полусезон приключи и фуболистите се оттеглиха за своите почивки, треньорът на Левски Делио Роси и неговият екип са изготвили индивидуални програми за играчите, за да могат те да поддържат нужната форма по време на ваканцията.

Италианският специалист специално е обърнал внимание на нападателя Жуниор Мапуку. В последните мачове треньорът все повече залагаше на конгоанския футболист, който му се отблагодари с три попадения срещу Дунав (Русе) и Пирин (Благоевград) в Първа лига и още едно срещу “драконите” в турнира за Купата на България.

Голям проблем за голаджията е физическата му издръжливост и Роси е пожелал от своя екип да му изготви специална програма за Мапуку. Когато попадне в стартовите 11, конгоанецът често привършва своите сили към края на мачовете и се превръща в непълноценен за отбора. Затова по време на паузата Жуниор Мапуку ще има задача да подсили своята аеробна издръжливост.

Конгоанският футболист много добре е запознат със своя проблем и се е отнесъл сериозно към изискванията на своя треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички