Разногласия бавят новия договор на Йоргачевич


Разногласия бавят новия договор на Йоргачевич

854 0

Ръководството на Левски среща сериозни трудности при преговорите за нов дого­вор с вратаря Боян Йоргаче­вич. Настоящият контракт на 33-годишният сърбин изти­ча на 30 юни 2016 година.

Спортно-техническият щаб на тима е много доволен от изявите му и иска да го продъл­жи. Заради това Георги Ива­нов започна преди седмица разговори с агента на играча. Йоргачевич обаче настоява за нов двегодишен или дори по- дългосрочен контракт, за да приключи кариерата си в отбо­ра. Засега обаче сините не са склонни да удовлетворят жела­нието му и предпочитат да му дадат удължение до 30 юни 2017 година, пише "Тема спорт".

Освен това двете страни не са постигнали още консенсус и за увеличението на заплатата на бившия сръбски национал. Както е известно, той бе един от първите, кои­то намалиха месечното си въз­награждение през лятото и се съгласи да остане в клуба при за­нижени финансови параметри.

На шефовете на Левски им се иска да приключат с преговори­те с Боян до Нова година. Те се надяват на положителна развръзка, защото вратарят направи силни мачове тази есен и се превърна в любимец на пуб­ликата.

Със сигурност Левски ще опита да вземе добър вратар през зимата, който да бъде сериозна конкуренция на Боян. В момен­та сините разчитат на юно­шите Александър Любенов и Николай Кръстев. Стойчо Сто­ев и екипът му обаче искат опитен човек в редиците си, който при контузия или наказа­ние да замени подобаващо Йоргачевич.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички