Разкритие! Ето каква заплата ще получава Ивелин Попов в Левски


Разкритие! Ето каква заплата ще получава Ивелин Попов в Левски
Снимка: Getty Images

5926 0

Бившият капитан на националния отбор на България Ивелин Попов ще получава заплата от 15 000 лева при завръщане в Левски. 34-годишният атакуващ халф е чакан на „Герена“ за следващия сезон. Месечното му възнаграждение при „сините“ ще е въпросната сума, твърди „България днес“.

Попето има договор с руския Сочи до 30 юни. След това той става свободен агент. Завръщането му в родния Левски на този етап изглежда почти сигурно. Предстои да се изчистят само последни детайли около бъдещия му договор с клуба.

Месечното му възнаграждение на „Герена“ ще е най-много 15 000 лева. Това е отредената най-висока сума за заплати в клуба. Толкова ще прибира Георги Миланов, който парафира нов контракт със „сините“. Определеният таван за български футболисти в Левски е 10 000 лева, но двамата ще получават над него.

Изданието твърди още, че Попето изобщо не се е пазарил за заплатата си за завръщането на „Герена“. Твърди се, че в Сочи той получава по около 100 000 лева месечно. Сумата в Левски ще е в пъти по-ниска.

А ето какво е обещал Ивелин Попов на Станимир Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички