Ради Цонев пред "Евроспорт": "Левски" не се предава, с феновете ще се спасим


Ради Цонев пред "Евроспорт": "Левски" не се предава, с феновете ще се спасим
Снимка: Иван Йочев

1794 0

Халфът на "Левски" Радослав Цонев е оптимист за решаването на финансовата криза на "Герена". 19-годишният играч е сигурен, че ръководството на тима, с помощта на феновете, ще намери начин да излезе от ситуацията. По този повод Цонев се изказа изключително ласкаво за привържениците на "сините" пред гиганта "Евроспорт", който направи материал за помощта, която оказват феновете на закъсалите софийски грандове "Левски" и ЦСКА.

"Нашите фенове са невероятни, неподражаеми, не мога да намеря други прилагателни, за да ги опиша. Това е вярно, ние сме в беда, има недостиг на пари за заплати и премии, през последните месеци всички сме в голямо затруднение: играчи, треньори и служители. Това е една лоша ситуация, ние сме седми в класирането и рискуваме да загубим лиценз за Европа. Но Левски не може да се предава! Убеден съм, че нашето ръководство, подпомагано от нашите фенове, ще се измъкне от тази ситуация и ще реши всички проблеми", коментира Радослав пред "Евроспорт".

Материалът, публикуван в сайта, е голям, описани са проблемите, през които минават някога славните ни клубове. "Сега "Левски" не само че не блести, но си е клуб от ниска класа. На "Герена" смятат да залагат на младите занапред", посочва "Евроспорт".

Изданието описва ситуацията и на "Армията", посочвайки, че в тази ситуация за тях няма шанс да мислят за Европа. Отбелязва се, че за 2014 г. клубът е "опукал" 7,4 млн. евро, а след ситуацията с Максимс Уваренко, който проплака, че няма пари да си плаща наема и е подпомаган от родителите си, директорът Александър Тодоров е казал само: "Помощ от публиката".

Генералният извод, който "Евроспорт" си прави, е следният: "Чака се намесата на сърцатите тифози, а за утре - нищо не се знае".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички