Прохазка разкри откровено би ли се върнал в Левски


Прохазка разкри откровено би ли се върнал в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

5297 0

Бившата звезда на Левски Роман Прохазка продължава да изпитва топли чувства към "синия" клуб и да говори хубави неща за него. Пред медия от родната Словакия халфът разкри какво смята за личен успех в престоя си на "Герена", като за 5 години той не успя да спечели трофей.

"Изкарах там 5 години, но въпреки че не спечелих титла или купа в София, се чувствах положително през цялото време. Там станах чужденецът с най-много мачове за тима и имах страхотни отношения с феновете. Мога да кажа, че съм много привързан към Левски в сърцето си. Този град и клуб винаги ще ги помня. При напускането си им казах, че въпреки че си тръгвам, оставам до края на живота си техен фен", коментира словакът, цитиран от sport.aktuality.sk.

Запитан дали допуска да се върне отново там, Прохазка заяви: "Много често ми задаваха този въпрос, когато тръгвах, но е трудно да се каже, защото е твърде рано. Но със сигурност ще се върна в София като фен или да се видя с приятели и познати", сподели Роман.

"За свой личен успех считам времето, което се задържах в отбора. Там играчи се сменят на всеки 6 месеца и такъв престой като моят е нещо необичайно. Успех е и това да чувам как феновете скандират името ми - това е нещо специално. Това са моменти, които са ме правили щастлив и които винаги ще помня. Също така имах специално сбогуване с феновете. Дойдоха много хора и журналисти, получих подаръци, снимки и няколко сувенири на Левски. Всичко беше толкова трогателно", призна още любимецът на "сините" фенове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички