Прохазка: Не мога да обещая, че ще остана в Левски


Прохазка: Не мога да обещая, че ще остана в Левски
Снимка: БГНЕС

1995 0

Полузащитникът на Левски Роман Прохазка разтревожи феновете, като заяви, че не може да обещае, че ще остане в клуба. Договорът на словака със "сините" изтича в края на сезона и засега преговорите за нов контракт не са довели до разбирателство.

"Водихме някакви разговори с Краси Иванов, но още няма нищо конкретно. Нищо не е приключило и разговорите ще продължат. Трудно мога да кажа дали искам да остана, защото утре може да ми звънне някой отбор, на който не мога да откажа оферта. Не искам да обещавам, че ще остана тук или че ще си тръгна. Не знам в момента, има време", коментира Прохазка в предаването "Код Спорт" по ТВ+.

Универсалният футболист коментира и представянето на отбора до момента в първенството, където "сините" са от доста време на трета позиция.

"Сигурно може и по-добре, но хубавото е, че още нищо не е решено. Надявам се, че ще бъде интересно за феновете до края на първенството. Оценка за Левски? Загубихме доста лесни точки срещу отбори, които трябва да побеждаваме. Можем да се справяме и по-добре, но това е засега. Имаме какво да подобряваме. Надявам се, че ще печелим повече точки", каза той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички