Прохазка: Левски трябва да може да бие всеки отбор


Прохазка: Левски трябва да може да бие всеки отбор

915 0

Футболистът на "Левски" Роман Прохазка заяви, че според него наказанието, което получи е странно, но не му остава нищо друго освен да го приеме.

Словакът, който бе избран за Играч на кръга, получи наказание от 2 мача и парична глоба в размер на 3000 лв. заради едно игрово положение, в което играчът на Лудогорец Абел Анисе получи травма.

'Първо благодаря за наградата на всички, които гласуваха за мен. Много се радвам. Но най-вече се радвам, че победихме Лудогорец. Второто нещо,  искам да кажа, че съжалявам за контузията на Анисе, аз не съм искал да го контузя. Искам да му пожелая бързо възстановяване, да се оправи по-бързо и да се върне на терена. Не искам да коментирам наказанието. Малко странно е за мен. Но го приемам. Не е приятно, но няма какво да променя", сподели Прохазка.

НКП на "Левски" обяви постоянен протест на БФС

"Неприятно е един месец да не играеш, но аз ще тренирам здраво и може да се върна и по-силен. Видяхме грешките си и знаем, че това е начин, по който трябва да продължи да играем. Левски трябва да може да бие всеки отбор", добави още словакът.

На Прохазка му предстои да изиграе двубой номер 100 за "сините" и сподели, че се чувства добре в отбора. "Имам контракт за още 2 години. Не знам какво ще стане в бъдеще. Не обичам да казвам големи приказки като, че ще станем шампиони и подобни. Важно е да играем мач за мач. Сега имаме среща със Славия, трябва да победим. Надявам се да помагаме добра игра".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички