Признаха си: Левски има интерес към Димитър Шейтанов, Септември го пуска?


Признаха си: Левски има интерес към Димитър Шейтанов, Септември го пуска?
Снимка: БГНЕС

5225 0

Левски действително има интерес към привличането на нов вратар в редиците си. Това призна спортният директор на Септември София - Кристиан Добрев, от когото стана ясно за намеренията на "сините".

Какво знаем?

Той не скри, че от "Герена" следят изявите на стража на отбора Димитър Шейтанов. Все още обаче столичният гранд не е изпратил конкретна оферта за правата му.

Още: Футболен агент за Роналдо в Русия: В момента е възможно клубовете да плащат такива трансфери

Самият Добрев изрази надежди, че вратарят ще получи възможност да се състезава на по-високо ниво. Той бе категоричен, че клубът би се разделил с всеки играч при подходящо предложение.

Всички са на пазара!

"Абсолютно всички футболисти в нашия отбор се продават. Това съм им го казал и на самите тях. Ако някой прецени, че наш футболист може да им свърши работа, отправи оферта, при всички положения ще се разберем и ще се опитаме да осъществим трансфер", коментира шефът на Септември пред "Гонг" и продължи.

Още: Не всички фенове на Левски останаха доволни след вестта за новата договорка с НАП

"Не е тайна, че нашият отбор във всеки трансферен прозорец извършва продажби на играчи, които са негови кадри. Това е добър атестат за работата на хората в ДЮШ.

Митко, според мен, е достигнал до едно ниво, което, ако не сега, дай Боже на лято да смени обстановката и да отиде на по-високо ниво и на по-добро място. Той има качества и малко или много в един момент трябва да направи следващата стъпка в своята кариера”, добави той и призна за интереса на "сините".

"Левски си го следят. Знаят какви качества има Митко, но към момента нямаме конкретно предложение към нито един футболист. Надявам се с една добра подготовка и добри игри нещата да се случат", завърши Кристиан Добрев.

Още: Официално: Левски разсрочи успешно дълга си към НАП

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички