Премии ще компенсират заплатите в Левски, ЦСКА и Лудогорец ще осигурят максимални бонуси


Премии ще компенсират заплатите в Левски, ЦСКА и Лудогорец ще осигурят максимални бонуси
Снимка: levski.bg

3108 0

На "Герена" ще има нов финансов правилник от новия сезон, който се налага заради по-ниските заплати, които се предлагат от Левски. Те ще бъдат компенсирани със солидни премии, твърди "Тема спорт".

Солидни премии за успехи в България

Бонусите ще бъдат в максимален размер само при победи срещу ЦСКА и Лудогорец. Втората категория са някои от тимовете, които в последния сезон завършиха в горната плейофна шестица, в зависимост от това дали двубоят е на "Герена" или навън.

На среща с новите капитани Николай Михайлов, Адриан Краев и Сонко Сундберг е било загатнато, че ако Левски стане шампион, футболистите ще получат огромна отборна премия, чийто размер не е уточняван. Ще има бонус и при спечелване на Купата на България. Така стана и миналата пролет, когато сините триумфираха с този трофей.

Допълнителни бонуси и в Европа

Обсъждано е и за допълнителни суми от евромачовете, като такива няма да бъдат получени в първия кръг. В него столичани ще се изправят от победителя на двойката Хегелман - Шкупи. При достигане на групова фаза в Лига на конференциите "сините" ще приберат поне 30 процента от сумата, която УЕФА ще преведе.

Изплащането на финансовите стимули ще бъде подписвано от изпълнителния директор Даниел Боримиров след съгласуване със собственика Наско Сираков и представител на генералния спонсор, който поема огромна част от месечните възнаграждения на играчи и служители. Межувременно в Бразилия се появи информация, че Левски може да продаде Рикардиньо и да прибере не малка сума за него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички