Предлагат на Гонзо и Андрей Желязков за директор


Предлагат на Гонзо и Андрей Желязков за директор
Снимка: БГНЕС

8490 0

Вариантите за директор на Левски са се увеличили онзи ден с още един, твърди вестник "7 дни спорт". Човек с влияние в управата на "сините" е започнал сериозно да лобира за бившия началник на "сините" Андрей Желязков.

Жужо е най-успешният директор на Левски за всички времена. Благодарение на него в Подуяне първо се създаде дриймтийма на Мъри и Илиан Илиев, който помля ЦСКА със 7:1, после пък Жужо доведе в Левски Гонзо, Кривия и останалите, които положиха основите на онзи тим, стигнал пак до три поредни титли.

Интересното е, че самият Георги Иванов предпочита да работи с някой друг директор, а не с налагания му от Тодор Батков Херо. Причината е неловкото положение, в което Димитър Димитров постави Гонзо в началото на лятото. Тогава бургазлията предпочете да работи със Станимир Стоилов в Ботев, вмести да приеме офертата на Левски.

На "Герена" лобират за Андрей Желязков най-вече заради невероятната му способност да продава футболисти зад граница, както и да работи в екстремна обстановка. Точно Жужо бе човекът, който спаси Левски на два пъти от фалит, пласирайки зад граница различни играчи за близо 10 милиона марки. Освен това Желязков е човек, при който треньорите на Левски са се чувствали най-спокойни, твърдят в Подуяне.

Гонзо обаче е ръчкан от лобито зад него да не приема варианта "Жужо", разкрива "7 дни спорт". Причината - хората са имали непреодолими финасови проблеми с Желязков, когато той отказал да влезе в комисионерски схеми.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички