Преди "Левски" - Черно море: "Сините" още ги боли от мача за Купата


Преди "Левски" - Черно море: "Сините" още ги боли от мача за Купата
Снимка: БГНЕС

1112 0

Защитникът на Черно море Михаил Венков вярва, че неговият отбор няма да загуби гостуването си на "Левски" в петък. Тогава двата тима се изправят за 3-и път през сезона един срещу друг.

Бившият играч на ЦСКА дори се пошегува, че "сините" имат да си връщат за финала за Купата на България, когато "моряците" изравниха тима на Стойчо Стоев в края на редовното време, а след това спечелиха в продълженията.

"Безспорно ще е интересен мачът,Не случайно Левски са на първо място. Ще стане добър мач.

В кръга на шегата, има да ни връщат още от Купата. Говорил съм с някои от тях, и ги боли още. Ние искаме да се поздравим ако не с победа, поне с положителен резултат".

Той изрази мнение, че "сините" стоят много добре на терена и това е причината отборът да е №1 в класирането към момента.

"Левски стои добре, играе агресивно. Имат добри футболисти. Всички сме амбицирани, мотивирани, отиваме с настроение в София, дай Боже да го покажем и на терена. Нас не ни притеснява който и да играе. Не се съобразяваме кой ще играе. И те, и ние имаме кадрови проблеми. Гледаме си в нашето канче, и според мен от нас зависи".

Венков подчерта, че "моряците" излизат във всяка среща с мисълта за победа и вярва, че мачът в София няма да бъде загубен.

"Излизаме, за да печелим всяка среща. В края на първенството се тегли чертата. Всеки трябва да се съобразява с Черно море. Интуицията ми подсказва, че не можем да загубим този мач с Левски", допълни левият краен бранител.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички