Потвърдиха трансфер в Левски


Потвърдиха трансфер в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

3547 0

Ръководството на Левски предприе действия по лятната селекция и "сините" вече могат да се похвалят с финализиране на сделка. 26-кратните шампиони са договорили правата на Хали Тиам с настоящия му тим - МТК (Будапеща), информираха от унгарския клуб.

"Той беше под наем в Левски. Най-вероятно ще напусне МТК завинаги и то в посока българския клуб. Тиам има откупна клауза в договора, която най-вероятно ще бъде платена. Това ще означава светкавичен трансфер на играча", заяви директорът на МТК Балаж Поляк пред местните медии.

"Сините" започнаха преговори за привличането на 24-годишния полузащитник, който пристигна на "Герена" през зимата, като преди това игра под наем в руския Динамо (Москва).

От МТК коментираха, че ще се разделят с футболиста на "правилна цена". Спортният директор Балаж Поляк заяви пред nemzetisport.hu, че доста от преотстъпените от клуба играчи ще се завърнат, за да подсилят състава за Първа лига. Това обаче не се отнася за Тиам, който остави страхотни впечатления с фланелката на Левски и ръководството ще го задържи на всяка цена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички