ПОТВЪРДЕНО пред SportLive: Мачът Левски II - ЦСКА II е отложен, ето кой го е поискал


ПОТВЪРДЕНО пред SportLive: Мачът Левски II - ЦСКА II е отложен, ето кой го е поискал
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Facebook

12994 0

Достоверни източници на SportLive.bg ни съобщиха, че срещата между ЦСКА и Левски няма да се състои. Важно уточнение обаче е, че не става въпрос за сблъсъка между първите отбори на клубовете, който ще се състои в неделя, 7-и април, на Националния стадион "Васил Левски" от кръга в Първа лига.

Вместо това се визира дербито между "червени" и "сини", което по програма трябваше да се състои в събота, 6-и април, от 16:00 часа. А именно - дуелът от 28-ия кръг между дублиращите отбори на грандовете, които са част от Югозападната Трета лига.

Отложиха дербито между дублиращите тимове на Левски и ЦСКА

Още: Дубълът на ЦСКА загря за Вечното дерби с разгром над Костинброд

Там ЦСКА II е в много впечатляваща серия от 13 мача без поражение, сред които 11 победи и 2 равенства (трябва да отбележим, че един от успехите е служебен - срещу Чавдар Етрополе). Това позволи на възпитаниците на Стамен Белчев да си подсигурят второто място, като вече имат преднина от 17 точки пред третия Сливнишки герой.

Все пак обаче отборът е втори с 63 точки от 27 мача, като изостава на 6 пункта от лидера Миньор Перник, след като в последните си три двубоя записа общо две равенства и спря впечатляващата серия от победи, в която се намираше. Дубълът на Левски пък е на девето място с 37 точки - 26 пасив от "армейците".

Мачът между "сини" и "червени" е отложен поради желание на Левски. Днес (02.04) или утре (03.04) се очаква и от Българския футболен съюз официално да обявят решението и да потвърдят информацията на SportLive.bg.

Стамен Белчев няма да изведе ЦСКА срещу Левски

Ел Маестро вика футболисти от дубъла на ЦСКА и за гостуването на Локомотив София

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички