Полицията в Благоевград на крак за сблъсъка между Пирин и Левски от 21-вия кръг на Първа лига


Полицията в Благоевград на крак за сблъсъка между Пирин и Левски от 21-вия кръг на Първа лига
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1225 0

Идната събота, 17-и февруари, Левски гостува на Пирин Благоевград в първия си официален мач за 2024-та година, който е част от 21-вия кръг на Първа лига и ще стартира в 17:00 часа.

Както е известно, "сините" фенове вече изкупиха всички отпуснати билети за местия стадион "Христо Ботев", а със сигурност и "орлетата" ще се радват на солидна подкрепа от трибуните.

Полицията на крак за Пирин - Левски

Междувременно от областната дирекция на МВР в Благоевград разпространиха изявление, в което обясниха какви мерки за сигурност ще предприемат, за да не бъдат допуснати противоправни деяния.

фенове на Пирин Благоевград

"Предвидени са достатъчен брой полицейски служители, които ще следят стриктно за опазване на обществения ред извън и в стадиона, като в охраната на мероприятието са включени и командировани допълнителни сили от други структури на МВР", пишат органите на реда и допълват, че "ще се извършва щателна проверка на всички посетители на футболния мач".

ОЩЕ: Нова и по-добра оферта на "Герена": На 90% Левски се разделя с Рикардиньо?

Също така, "униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи".

Ето какво гласи цялата публикация на ОДМВР - Благоевград:

"От ОДМВР-Благоевград са предприети всички необходими мерки за осигуряване на добър обществен ред, недопускане извършването на противоправни деяния и безопасност на пътното движение преди, по време и след приключване на футболната среща между отборите на ОФК „Пирин“ гр. Благоевград и ПФК „Левски 1914“ гр. София, която ще се проведе на 17.02.2024 г. от 17:00 часа на стадион „Христо Ботев“ в гр. Благоевград.

ОЩЕ: Левски намери заместник на Уелтън в лицето на Педриньо, 200 000 евро обаче са били малко за ЦСКА 1948

Предвидени са достатъчен брой полицейски служители, които ще следят стриктно за опазване на обществения ред извън и в стадиона, като в охраната на мероприятието са включени и командировани допълнителни сили от други структури на МВР. На стадиона няма да се допускат малолетни и непълнолетни лица без придружител. Ще се извършва щателна проверка на всички посетители на футболния мач. Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/.

ОЩЕ: Уникални "тупалки" и техника: Патрик Мислович от Левски знае как да вкарва шедьоври (ВИДЕО)

Ще бъде въведена временна организация на движение на МПС по улиците към стадиона, като от кмета на община Благоевград е издадена заповед за въведена временна организация на движението на МПС по ул. „3-ти март“, ул. „Теменуга“, ул. „Христо Чернопеев“, ул. „“Стефан Стамболов“ и част от ул. „Васил Априлов“ / между ул. „Ст. Стамболов“ и ул. „Теменуга“/.

ОДМВР-Благоевград призовава гражданите и привържениците на двата отбора, които ще посетят мероприятието да спазват създадената организация и стриктно да се съобразят с разпорежданията на контролните органи, както и да спазват разпоредбите на Закона опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Дълга опашка, емоции и много усмивки: Феновете на Левски се сбогуваха с Уелтън (ВИДЕО)

Официално: Крумовград сложи край на темата "Алекс Колев в Левски"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички