Подигравателно нисък шанс за Левски: Тотално отписаха "сините" срещу Лудогорец


Подигравателно нисък шанс за Левски: Тотално отписаха "сините" срещу Лудогорец
Снимка: Колаж: Sportlive.bg

3058 0

Остават само четири кръга до края на редовния сезон в efbet Лига и до старта на плейофите. Номер 27 ще бъде междинен и в него ще видим един от най-зрелищните дуели у нас. Той ще противопостави шампиона и хегемон в последните над 10 години Лудогорец срещу един от най-успешните клубове - Левски. А "сините" фенове отново ще изкупят всички възможни пропуски, за да подкрепят любимците си - дори и в Разград, дори и в делничен ден.

Лудогорец е абсолютен фаворит срещу Левски

Техните любимци обаче са в ролята на абсолютни аутсайдери в сблъсъка, като шансовете им за победа са оценени доста високи. Разбира се, сред причините за това е и фактът, че важни играчи като Асен Митков и Фабио Лима са аут за мача (това важи и за Илиян Стефанов). Така специалисти, анализатори и платформата за онлайн спортни залози efbet дават огромно преимущество на Лудогорец.

Коефициентът на efbet за това "орлите" да спечелят у дома и да направят нова голяма крачка към рекордна 13-а поредна титла е 1,59, докато ставката за триумф в полза на "сините" е 6,25. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,90. Срещата ще се състои на "Хювефарма Арена" в Разград в сряда (03.04), като ще започне в 19:30 часа.

Генерално Левски играе трудно срещу Лудогорец и има 8 победи, 28 загуби и 9 равенства в общо 45 мача до момента. Само в шампионата статистиката е още по-притеснителна за столичани - 26 поражения, 4 успеха и 8 ремита. Освен това столичани не са побеждавали "орлите" в мач от първенството от близо цели осем години. За последно това се случи на 13 август 2016 година, когато "сините" надделяват с 1:0 с гол в добавеното време на Божидар Краев като домакини.

Ще има ли зрелище и голове на Лудогорец - Левски?

Какво да очакваме от Лудогорец срещу Левски?

Във въпросните 45 двубоя са паднали общо 113 попадения (73 от тях за "зелените" и 40 за "сините"), което прави средно по 2,51 на мач. В най-скорошните пет шампионатни сблъсъка между тях обаче има две нулеви равенства и два случая, в които Лудогорец побеждава с минималното 1:0 (и двата пъти като гост).

Коефициентът на efbet за това и в този дуел да има под 1,5 попадения е 3,15, докато за над 2,5 гола в срещата е 2,10. Съответно ставката за това и Лудогорец, и Левски да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,20, докато за няма гол/гол е 1,63.

Трябва да се отбележи, че Николай Костов в индивидуален план също изпитва сериозни трудности срещу този съперник. Той се е изправял четири пъти срещу него и има само една победа при четири инкасирани поражения. В преките двубои срещу Георги Дерменджиев има един успех и три загуби. На Георги Дерменджиев в личен план обаче не му е толкова лесно срещу Левски. От общо 12 двубоя той има четири триумфа, пет поражения и три ремита.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички