Пламен Димов: Щастлив съм, че играх във велик клуб като "Левски"


Пламен Димов: Щастлив съм, че играх във велик клуб като "Левски"

2462 0

Бившият защитник на "Левски" Пламен Димов не таи лоши чувства към клуба, с който разтрогна по взаимно съгласие през януари. Напротив - футболистът на казахстанския Шахтьор споделя, че е щастлив, че е играл за клуба.

"Имаше интерес към мен от няколко европейски клуба, но всичко бе на ниво разговори. Конкретни оферти не съм получил. Подписах договор с "Левски", защото на тях не може да им се откаже. И се радвам, че имах възможността да играя за този велик клуб", сподели Димов, цитиран от vesti.kz.

Бранителят посочи, че работещият в Казахстан Димитър Димитров-Херо е най-добрият треньор, който е имал. "Той ме разви в тактически план. Знае точно как да използва силните страни на играчите", посочи футболистът.

Димов признава, че с отбор, който се бори да не изпадне от елита на Казахстан, няма големи надежди да си спечели повиквателна за националния отбор. "Но не съм притеснен, защото знам, че всичко е в моите ръце. Сигурен съм, че отново ще си спечеля повиквателна. Просто трябва да продължа да работя в тази посока", заяви той.

В интервюто българинът разкрива, че е домошар и обича да си стои вкъщи и да играе PlayStation и да гледа филми. Приятелката му Благовеста Бонбонова живее с него в Караганда и двамата прекарват цялото свободно време заедно.

Защитникът разкри и че заплатите в Казахстан са по-високи от тези в България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички