Питали Левски дали ЦСКА може да лети с тях, "червените" закъснели със заявка


Питали Левски дали ЦСКА може да лети с тях, "червените" закъснели със заявка
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4853 0

Тарторът на Сектор "Г" Иван Велчев - Кюстендилеца опита със закачка и сериозен намек да реагира на новината, че ЦСКА и Левски отпътуваха в един самолет за лагерите си в Турция. Оказва се, че това обаче не е точно така.

Той написа, че "сините" са се опитали да минат "тънко" и заради това са с общ полет с "червените". "Важното е на Раев да му излезе тънко лагерът. По същата приятелска схема подарихме една купа на ония и ги съживихме!", написа той за общото пътуване.

Левски пръв наел самолета за пътуването до Турция

Левски първи запазили самолета

Левски обаче първи е наел самолета, с който заедно отпътували до Анталия, съобщава "Мач Телеграф". След това компанията, която е осигурила летящата машина, е отправила запитване към тима от "Герена" дали може да пътува заедно с "армейците", които макар и със закъснение, също са отправили заявка за пътуването до един от най-големите курорти в югоизточна та ни съседка.

Освен това нейните шефове не виждали голям смисъл два самолета да пътуват до една и съща дестинация, по едно и също време. "Интересно е кои в този случай пестят пари и са бедни?", питат се на "Герена". Междувременно от Лудогорец обявиха дали имат интерес към Андриан Краев и Жереми Петрис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички