Петър Курдов: Наско е по-добър от тъмнокожите!


Петър Курдов: Наско е по-добър от тъмнокожите!

1283 0

Бащата на Атанас Курдов - Петър, нападна треньора на "Левски" Стойчо Стоев, за това че не мерел с един аршин и дава по-голям шанс на Умар Диаби.

"Не е лошо да питате треньора дали предишните централни нападатели са били по-добри. Говоря за Макриев и Гикиевич. Те колко гола вкараха за цяла година? Понеже пишете колко срещи има Атанас, ще кажа, че те са осем, но само в 3 от тях той е бил титуляр, в останалите е влизал като резерва. Това трябва да се има предвид. В крайна сметка Атанас не е женен за "Левски", като свърши полусезона, си събира багажа и толкова. Нека да останат тези футболисти като Диаби и Китамбала. Харесаха ли ви как играха с Локо Пловдив? Може ли титулярният нападател да прави това, което Атанас може - да я спре, да я подаде, да даде извеждащ пас. В юбилейния мач с Юргорден видяхте какъв хубав гол вкара с удар от 25 метра", коментира бившият футболист на "сините" пред "Тема Спорт".

"Преди мача с Локо Атанас пита Стоев като човек "Какво се случва, защо не играя", а той му отговаря, че така е решил. Е, как -така е решил. Как може да решава по подобен начин съдбата на един кадърен юноша на "Левски" и да слага тъмнокожи футболисти. Кой ги е докарал тези играчи? В крайна сметка Атанас не може да го сравняваме с тях, по-добър е. Разбирам да са с две класи по-добри, както казваме, но това, което се случва, не е нормално", каза още Курдов-старши.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички