Ответна реакция! Шеф в Левски скочи на Хубчев – ето как обори 3 твърдения на специалиста


Ответна реакция! Шеф в Левски скочи на Хубчев – ето как обори 3 твърдения на специалиста
Снимка: Официален сайт на Левски

1171 0

Отговорът след днешното интервю на Петър Хубчев не закъсня. Членът на Надзорния съвет на ЛевскиПетър Ганев, внесе яснота по три от твърденията на бившия треньор на „сините“. Шефът на „Герена“ разкри, че дори тогавашният изпълнителен директор Павел Колев е летял до Германия в края на декември 2020 година. Там той се е срещнал с Хубчев на летището, а специалистътслед ден размисъл е решил да си иска неустойките по договора.

Sportlive.bg публикува написаното от Петър Ганев без редакторска намеса:

"Три бележки по твърденията на Хубчев. За да не пренаписваме историята.

Хубчев: Пет месеца не бях получавал заплата… Имаше два или три случая, в които не съм искал и една стотинка, освен заплатите…

Забавените заплати в Левски през 2020 г. не са новина. Хубчев не си получаваше дължимото, защото в клуба пари нямаше. И това беше публично известно. През голяма част от 2020 г. всички в клуба работеха със сериозно забавяне на възнагражденията.

Заплатите на Хубчев бяха изплатени през декември 2020 г. Тогава беше подписан договорът с генералния спонсор (STRABAG) и моментално беше изчистено всичко като дължими възнаграждения към Хубчев. Тогава бяха изплатени и забавените заплати на работещите в клуба.

Хубчев: Никой не ми се обади…

Не обаждане. Изпълнителният директор на Левски (Павел Колев) летя до Германия в края на декември (след като бяха платени заплатите), за да се види с Хубчев – срещата беше направо на летището.

Всичко можеше да приключи още там - с изплатени заплати и без неустойки. Но Хубчев мисли един ден и реши да си иска неустойките по договора.

Хубчев: Колко мислиш че съм взел…

Конкретна сума тук няма да посочвам. Тя няма да остане скрита. Само ще кажа, че в Левски говорим за плащания към “Хубчев и екип”. Този детайл ползва Хубчев за да оспорва сумите, които са в общественото пространство - избирайки да говори само за своята неустойка. Макар да е напълно ясно, че се визира целият екип.

Това е. В най-тежкия момент за Левски, Хубчев и компания не просто си взеха заплатите, но и неустойка, която най-вероятно е рекордна за треньор (+ екип) в родния футбол. И сега като си взеха парите, решиха да обяснят на обществото, че не са ги искали и едва ли не случайно са ги получили".

Междувременно треньор в Левски посочи как клубът може да се освободи от дълговете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички