От "Левски" обявиха: Билети за сектор "Б" няма


От "Левски" обявиха: Билети за сектор "Б" няма

1206 0

Феновете на "Левски", които все още не са се сдобили с билет за двубоя от полуфиналите за Купата на България срещу Лудогорец, трябва да се активизират, ако не искат да гледат мача по телевизията.

Официалната страница на "сините" - Levski news, съобщи, че ценните хартийки за сектор "Б" на стадион "Георги Аспарухов" са изчерпания и няма да бъдат отпечатвани повече.

За сектор "В" има налични билети, като феновете са призовани да си закупят от тях възможно най-скоро. При изчерпване на количествата, в деня на мача няма да се продават билети на касите на "Герена".

Ето и пълното съобщение до феновете на "Левски":

Уважаеми фенове, искаме да ви уведомим, че пропуските за сектор „Б” за предстоящия реванш с Лудогорец в полуфиналите за Купата на България бяха изчерпани.

Във фен магазина на улица „Тодорини кукли” 47 все още се продават билети за сектор „В”, като поради засиления интерес бяха отпечатани допълнителни бройки.

Продажбата на пропуските ще продължи днес до 18:00 часа, утре между 10:00 и 18:00 часа отново в магазина, а при останала наличност бройки ще бъдат пуснати и в деня на мача на касите на „Герена” от 12:00 ч. до края на първото полувреме на срещата - 19:30 ч.

За улеснение на всички привърженици, които ще влизат през 6 и 7 вход на сектор „Б” ще бъдат отворени входовете откъм парка на „Герена” при паметника на Васил Левски.

Останалите привърженици ще могат да влизат през входовете откъм касите на стадион „Георги Апсарухов” на улица „Тодорини кукли” 47.

Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 17:15 часа.

Призоваваме всички феновете да се възползват от възможността за по-рано влизане в секторите, за да не се получи струпване пред пропусквателните пунктове.

Левски приема Лудогорец в сряда, 29.04.2015 г., от 18:45 ч.

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА! САМО ЛЕВСКИ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички