От "Герена": Защити себе си, помогни на Левски!


От "Герена": Защити себе си, помогни на Левски!
Снимка: БГНЕС

1588 0

От Левски напомниха за продажбата на маските брандирани с буквата "Л". Те са част от кампанията #ВсичкиЗаЛевски, съобщиха "сините". До този момент са продадени 1853 маски.

Ето какво написаха от "Герена":

Левскари,

Кампанията #ВсичкиЗаЛевски продължава, като нашата поредна цел е събиране на вноската дължима от Клуба към НАП за месец май 2020.

Националният клуб на привържениците на Левски”, влезе в партньорски взаимоотношения с български производител на предпазни средства за борба с пандемията. Фирма „Екотекс 1“ ООД произвежда матраци и домашен текстил. Във връзка с извънредното положение, фабриката шие висококачествени, памучни предпазни маски и защитни костюми за многократна употреба.

Искаме да ви информираме, че Екотекс пуска в производство памучни трислойни предпазни маски за многократна употреба, бродирани със свещеното за всички Левскари „Л“ и символите на кампанията.

За всяка една закупена от Вас предпазна маска, 2 лв. ще бъдат превеждани под формата на дарение в полза на кампанията #ВсичкиЗаЛевски. До 15 април са продадени 1853 маски, като дарението в полза на „Левски“ е в размер на 3706 лв.

Защити себе си, помогни на Левски!

#ВсичкиЗаЛевски

 А към кой играч от Първа лига проявяват интерес "сините" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички