От 5-ия опит Люпко ще пробва да спечели с Левски


От 5-ия опит Люпко ще пробва да спечели с Левски

962 0

Люпко Петрович бе назначен за треньор на Левски в края на миналия сезон и му се възлагаха големи надежди, но засега сръбският специалист има 2 загуби и 2 равенства в 4-те си мача начело на "сините".

Той загуби двата мача от края на миналото първенство - 0:1 от Славия и 1:2 от Берое, а в началото на настоящата кампания направи две ремита с Марибор - 0:0 и 1:1, които се оказаха фатални за европейските мечти на "сините".

ОБЕЩАНО: ВРЪЩАТ НАСКО СИРАКОВ И МЪРИ СТОИЛОВ В ЛЕВСКИ

Сега от петия опит Петрович се надява най-накрая да усети вкуса на успеха, а противникът е подходящ - финалистът за Купата на България Монтана. Интересен факт е, че Левски в последните три години не може да почне с победа ново първенство - 1:1 с Ботев и Локо (Пд) и 1:2 от Ботев.

Левски ще пробва да съкруши Монтана без Веселин Минев и Роман Прохазка, като съставът изглежда ясен - на вратата Боян Йоргачевич, а в защита пред него Сашо Александров, Александър Александров, Мики Орачев и някой измежду Симон Сандберг и Димитър Пиргов.

Георги Костадинов и Джереми де Ноойер ще са в халфовата линия, а по крилата - Хеан Деса и Франсис Нар. Антонио Аниете ще е зад единствения нападател Бабатунде Адениджи, който най-вероятно ще бъде предпочетен пред разочаровалия срещу Марибор Венцислав Христов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички