Оставането на Живко Миланов в "Левски" става все по-сложно


Оставането на Живко Миланов в "Левски" става все по-сложно

1175 0

Оставането на Живко Миланов в "Левски" става все по-сложно, след като стасна ясно, че десният бранител има три оферти от руски клубове. Това разкри неговият агент Мирчо димитров пред "Тема Спорт".

Националът се върна на "Герена", след като не успя да си намери отбор, като до момента показва много добра игра и желанието на Георги Иванов - Гонзо е да го задържи за атака на титлата, а след това и груповата фаза на Шампионска лига.

Това обаче ще стане много трудно, тъй като интересът от Русия е сериозен.

"Живко го искат три местни клуба. Те го желаеха и този сезон, но нямаха свободна бройка за чужденец. Няма смисъл да говорим, че разликата в заплащането тук и в Русия е много голямо. Ако избере да продължи кариерата си там, Миланов ще получава в пъти повече. Както се казва - една премия в Русия е колкото една заплата тук. Само играчът обаче може да избере къде ще играе след Нова година. Моята работа е да го информирам за интереса към него от чужбина, а вече той си преценява. Играчът ще направи своя избор, а той може и да е да остане в Левски", каза агентът Мирчо Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички