Още трима в Левски отказват да подновят договорите си?


Още трима в Левски отказват да подновят договорите си?
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

7310 0

От Левски срещат затруднения в опитите да задържат някои от важните си играчи. Двама от капитаните – Ноа Сонко Сундберг и Андриан Краев отказаха да подпишат предложените им нови договори. Сегашните им споразумения изтичат с края на кампанията.

Още трима отказват да подновят договорите си

Това означава, след Нова година може да преговорят с всеки клуб, който пожелаят и следващото лято да отидат като свободни агенти. Има и още трима играчи, които не се искат да подновяват контрактите си, твърди "Тема спорт".  Това са бразилецът Цунами, французинът Жереми Петрис и нидерландецът Келиан Ван дер Каап.

Първите двама са със статут на твърди титуляри. Цунами все още не е взел участие в официален двубой през сезона, защото бе наказан. Левият обаче се очаква да бъде в стартовата единайсеторка за гостуването на Шкупи в четвъртък от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. До момента той бе заменян на поста от национала Марин Петков. Петрис пък бе в тима в първите два кръга.

Ван дер Каап пък не е доволен от статута си. В момента той е последен избор за центъра на отбраната. Кампанията като титуляри започнаха Сундберг и Хосе Кордоба, а в Пловдив вместо Ноа на терена бе Кристиан Димитров. А съвсем скоро се очаква да бъде представено второ ново попълнение в Левски, като вече кацна в София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички