Осакатен Левски влиза в "гнездото на левскари": Залогът е твърде голям


Осакатен Левски влиза в "гнездото на левскари": Залогът е твърде голям
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4875 0

Левски започна успешно при подновяването на сезона, като победи Пирин Благоевград с 2:1 като гост. Въпреки това "сините" дадоха голяма жертва - най-скъпият футболист на тима Хосе Кордоба си изкара червен картон и ще пропусна следващия дуел. А Николай Костов и компания все още се съвземат от трансфера най-вече на Уелтън, но и този на Роналдо.

Левски в коварен и много важен мач срещу Арда

На всичкото отгоре те излизат в изключително важен мач. Арда гостува на "Георги Аспарухов", като има седем точки пасив от столичани. Левски може да бъде изместен от ЦСКА 1948, който е с две точки назад, но и мач по-малко. Така Арда може да се окаже прекият конкурент за място в топ 6, а потенциална загуба да скъси дистанцията между тях. Какъв е шансът за това според платформата за онлайн спортни залози efbet?

Левски е големият фаворит в сблъсъка, като коефициентът на efbet за успех в полза на домакините е 1,67, докато ставката за триумф за гостите от Кърджали е 5,75. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,60. Те се изправят един срещу друг в събота (24 февруари) от 17:45 часа.

Любопитното е, че срещу тях ще са няколко бивши любимци на "сините" фенове. Сред тях са Станислав Иванов и Борислав Цонев, който се завърна у нас, след като и брат му (Радослав) изкара престой в Кърджали. Деян Лозев също бе титуляр при подновяването на сезона за поражението от Локомотив Пловдив, а Илия Юруков бе резерва.

Да очакваме ли голове на Левски - Арда?

Станислав Иванов пак се изправя срещу бившия си тим Левски

В последните шест двубоя между двата отбора има само един случай, в който да се стигне до над 2,5 попадения в срещата. В тях Левски има три победи, Арда е стигнал до една, а равенствата са две. Интересен факт е, че в никой от въпросните най-скорошни шест дуела не се е стигало до гол/гол.

Коефициентът на efbet за това и този път да има под 2,5 попадения в сблъсък между тези съперници е 1,55, докато за над 2,5 гола в мача е 2,45. Съответно ставката за това и Левски, и Арда да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,45, докато за няма гол/гол - 1,52.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички