Официално: Васил Панайотов подписа с Левски


Официално: Васил Панайотов подписа с Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1248 0

Полузащитникът Васил Панайотов подписа договор за една година с отбора на Левски. Юношата на "сините" парафира своя контракт днес в комплекс РИУ Правец Ризорт, където "сините" са на лагер.

"Прибирам се в отбор, който ме изгради като личност и като футболист. Щастлив съм. Сега предстои много работа, доказване и заслужаване да си в Левски. Физически се чувствам добре. Познавам повечето момчета в отбора, тренировъчният процес върви нормално. Работим и се подготвяме за мачовете", коментира Панайотов.

"Сега Левски гради един почти нов състав. Вярвам, че всеки един от футболистите ще бъде максимално амбициран, за да зарадваме феновете и отборът да се върне там, където му е мястото - на върха. Искам да спечеля много купи и титли с Левски", допълни той.

Панайтов коментира и жребия за първия кръг в Лига Европа, където "сините" ще се изправят срещу черногорския Сутиеска. "Не познавам отбора на Сутиеска. Изглежда сериозен, щом участва в Лига Европа, но те трябва да се съобразяват с нас. Ние излизаме и ги отстраняваме".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички