Официално: Отмениха мач на Левски, но не е този с ЦСКА


Официално: Отмениха мач на Левски, но не е този с ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Левски

2617 0

От Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз обявиха, че следващите два двубоя на Берое от Първа лига ще бъдат отменени - срещу Монтана и срещу Левски. "Сините" от София пък искат техния мач срещу ЦСКА, който трябва да се състои в събота (20 ноември), също да бъде отменен.

"На база представени индивидуални PCR-тестове на състезатели и служебни лица от ПФК „Берое“ СЗ, Медицинската комисия при БФС констатира, че с положителен резултат за Covid-19 са повече от 10професионални футболисти с трудови договори. Предвид горното, съгласно решение на ИК на БФС поради карантинирани над 10 състезатели с професионални договори на ПФК „Берое“ СЗ, срещата от XIII-ти кръг на Първа лига, между отборите на ПФК „Берое“ СЗ и ПФК „Монтана 1921“ Мн насрочена за 22.11/неделя/2020 г се отлага.

Карантината на първите състезатели показали положителна проба за Covid-19 изтича на 30.11.2020 г. Предвид на това, срещата от XIV – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Берое“ СЗ - ПФК „Левски“ Сф –насрочена за 28.11/събота/2020 г се отлага.

Датите за изиграване на отложените срещи ще бъдат уточнени допълнително" - гласи съобщението.

Изглежда все по-вероятно и софийското дерби между "сини" и "червени" да бъде отложено, тъй като още петима в Левски са с COVID-19.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички