Официално: Левски не съди ЦСКА. Засега


Официално: Левски не съди ЦСКА. Засега
Снимка: БГНЕС

882 0

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов заяви, че засега няма заведено дело срещу ЦСКА. "Сините“ се заканиха, че ще съдят големия съперник, защото от там обявиха, че Хали Тиам нарочно е контузил Фернандо Каранга в полуфинала реванш за купата.

"Няма заведено дело срещу ЦСКА. В деня, в който пуснахме декларацията, разговаряхме с адвокати, защото в нашите очи това, което се случи, бе недопустимо. Един клуб да обвинява друг в заговори и умишлени действия за контузии... Не съм сигурен докъде ще стигне този разговор, но е добре и ние да сложим линията някъде, защото не може да позволим такова отношение към нашия клуб", каза Иванов, цитиран от "Тема Спорт".

Припомняме, че от Левски посочиха, че голяма част от вината за сериозната контузия на бразилеца е на медицинския щаб на "червените", който взе решение нападателят да продължи да играе, след като бе контузен от Тиам. Междувременно във фенските среди циркулират слухове, че Каранга изобщо не е толкова зле контузен и се движи здрав из София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички