Официално: Халф и двама защитници се обвързаха с Левски за по 3 години


Официално: Халф и двама защитници се обвързаха с Левски за по 3 години
Снимка: facebook / levskiofficial

1188 0

Чрез официалния сайт на клуба, ръководството на Левски съобщи, че е подписало професионални договори, за по 3 години, с трима юноши!

Това са Михаил Петров, Стоян Добрев и Христо Аргиров!

ОЩЕ: Официално: Левски прати най-лошия трансфер на Мъри Стоилов в друг български клуб!

Кой е Петров?

"Петров е роден на 21 април 2007 година, част е от школата на "сините" от 2018 година и има 66 мача и 11 гола за отборите от Академия Левски. Полузащитникът е капитан на отбора до 17 години на Левски като от началото на сезона е изиграл 13 мача и е отбелязал 3 гола в Елитната група до 17 години. Юношески национал на България с повиквателни за селекциите до 15 г., до 16 г. и до 17 г.".

Михаил Петров

Кой е Добрев?

"Добрев е роден на 19 май 2007 година, част е от школата на "сините" от 2018 година и има 69 мача и 3 гола за отборите от Академия Левски. През настоящия сезон централният защитник е изиграл 13 мача за отбора до 17 години и 1 за втория отбор на клуба. Юношески национал на България с повиквателни за селекциите до 16 г. и до 17 г.".

Стоян Добрев

Кой е Аргиров?

"Аргиров е роден на 12 юни 2007 година, част е от школата на "сините" от 2022 година и има 41 мача и 5 гола за отборите от Академия Левски. През настоящият сезон крайният защитник е изиграл 11 мача и е отбелязал 1 гол за отбора на Левски до 17 години".

Христо Аргиров

От Левски пожелаха на Михаил Петров, Стоян Добрев и Христо Аргиров "много победи и щастливи мигове с фланелката на любимия клуб".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Авторитетен сайт "вдигна завесата": Колко пари получи Левски от продажбата на Дарлан в Китай?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички