Обединение сред феновете на Левски след новината за Станислав Генчев, а търпение е ключовото пожелание


Обединение сред феновете на Левски след новината за Станислав Генчев, а търпение е ключовото пожелание
Снимка: facebook / levskiofficial

3666 0

Само 2 дни след края на сезона Левски обяви официално своя наставник. Както и се очакваше, без никаква изненада, това е Станислав Генчев, който заменя Николай Костов начело на "сините". 

В щаба на Генчев влизат четирима специалисти - Живко Миланов и Дарко Тасевски (помощници), Йордан Господинов (треньор на вратарите) и Петър Пеев (кондиционен треньор), а договорът му е за 2 години.

Бившият треньор на Крумовград поема столичани в много деликатна ситуация - отборът няма да играе в Европа, а феновете показват, че са разединени по много теми. Оказва се обаче, че именно назначението на Генчев до известна степен успя да ги обедини. Или поне това си личи по настроенията в социалните мрежи.

Още: Левски и ЦСКА отново плащат най-много, играч на "сините" започва с наказание новия сезон

Феновете на Левски са доволни от назначението на Станислав Генчев

Станислав Генчев подписа договор за 2 години с Левски

Публикацията в страницата на Левски във Facebook бе приветствана от хиляди положителни реакции и коментари, в които му бе пожелан успех. Също така се откроява думата "търпение", с което трябва да се зареди новият наставник на 26-кратните шампиони.

"Добре дошли! Това е екип от левскари, дали от себе си на клуба! Мощно за Левски и пълна подкрепа! Искаме и Алекс Колев! От нас пълен стадион всеки мач и да сме трън в очите на всички душмани на Левски!

Успех на Генчев и пълна подкрепа! Стига вече със скандалите. Само Левски!

Още: Желан от БГ клубове, но въпреки това 6 месеца без отбор: Звезда се врече във вярност на Левски

Успех и дано го оставят да работи! Да му се даде нужното време, доверие и подкрепа както от ръководството, така и от всички фенове. Подкрепен е от хора, които са играли в клуба и знаят къде се намират", бяха само част от коментарите. Освен това се откроява и одобрение от феновете, че Йордан Господинов ще е треньор на вратарите. Досега тази роля изпълняваше Божидар Митрев.

Няколко часа след обявяването на назначението и Националния клуб на привържениците също поздрави Генчев. Бе пусната негова снимка като играч с екип на Левски, позирайки с два трофея, като бе придружена с три сини сърца и пожелание за успех.

Още: "Исках много неща да се случат по моя начин": Станислав Генчев призна за изисквания към Сираков и Боримиров

С милиони аванс: Най-скъпите БГ футболисти - Левски разказа играта на ЦСКА и Лудогорец (ГАЛЕРИЯ)

Генералният спонсор на Левски с голямо искане към Наско Сираков: Той го изпълнява съвсем скоро

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички