Новият в "Левски" се надява с играта си феновете да му простят за ЦСКА


Новият в "Левски" се надява с играта си феновете да му простят за ЦСКА
Снимка: Levski.bg

720 0

Новото попълнение на "Левски" Венцислав Христов, който подписа за 2.5 години с 26-кратните шампиони, заяви, че не е имал никакви проблеми при договорките с Георги Иванов - гонзо и не е сърдит за това, че е трябвало да изчака няколко седмици преди да сложи параф под контракт със "сините".

Чувствам се отлично, нямам търпение да започна подготовка с отбора, да се запозная с момчетата. Лесно се разбрахме за условията, всичко е ясно, няма какво толкова да се обсъжда. Целта е Левски да стане шампион.

Не ме обижда изчакването, защото Левски очакваше за други варианти, аз също. И те не намериха, и аз не намерих, затова съм тук. Тренирам всеки ден, в отлично състояние се намирам, ще видим като се включа в подготовката на Левски. Надявам се да реша проблемите на Левски в нападение. Затова съм тук.

При положение, че съм в Левски, това означава, че пристигането ми е крачка нагоре. Аз съм благодарен, че г-н Стоев и г-н Иванов ме искат", сподели Христов по време на първото си интервю като играч на "Левски".

Той коментира и отношението на феновете на "сините" към него, след като на няколко пъти нападателят се е изказвал ласкаво за големия враг ЦСКА.

"Може да има негативна реакция, не знам, но се надявам с игрите си на терена да заслужа обратната реакция. Дойдох в Левски, защото идването тук е крачка напред в кариерата, не само за мен, но и за всеки футболист. Надявам се да помогна на Левски да стане шампион и да заслужа по-добри реакции от всички", категоричен бе Христов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички