Новият треньор на Левски прие, НО: Постави 1 твърдо условие пред Наско Сираков?


Новият треньор на Левски прие, НО: Постави 1 твърдо условие пред Наско Сираков?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

29384 0

Появи се информация, че Левски вече почти официално се е договорил с човека, който ще замени Николай Костов след края на сезона. Става въпрос за младия специалист Станислав Генчев, който в момента е начело на Крумовград и записва историческа и невиждана серия за новак в елита на България - 15 поредни мача без загуба.

ДОСТОВЕРЕН ИЗТОЧНИК: НАСКО СИРАКОВ ДОГОВОРИ ПО 9 МИЛИОНА НА ГОДИНА ЗА ЛЕВСКИ - ЕТО КОЙ ГИ ДАВА

Станислав Генчев постави твърдо условие пред Наско Сираков

Станислав Генчев постави условие пред Левски

Колегите от "Труд" съобщиха това и гарантират, че "сините" са разрешили казуса за това кой ще ръководи тима през следващата кампания. Те обаче допълниха и че Генчев е поставил любопитно задължително условие пред Наско Сираков, както и че преговорите може да се провалят, ако не бъде изпълнено.

В специален разговор с мажоритарния собственик Генчев е поставил своите изисквания, а основното било сам да избере кои хора ще влязат в треньорския му щаб. Той не иска никаква намеса от страна на ръководството по това отношение.

Генчев за първи път ръководи Лудогорец, където се налагаше да бъде временен наставник. След това обаче натрупа доста опит и с други елитни тимове, като преди Крумовград води още Локомотив София и Ботев Пловдив.

Изданието допълва още, че при тази ситуация сегашният асистент на "сините" Красимир Петров ще има нова роля. Той ще остане в отбора, но от лятото ще бъде скаут. По-рано през деня пък излезе информация, че Хосе Кордоба се е разбрал с новия си отбор, а Левски ще вземе... 7 милиона лева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички