Новият стрелец на Левски: Не понасям червения цвят


Новият стрелец на Левски: Не понасям червения цвят

1033 0

"Не понасям червения цвят. Добре е, че Левски играе в синьо", каза новото попълнение на Левски Антонио Аниете.

Испанският нападател Антонио Салас Куинта – Аниете подписа едногодишен договор с Левски и се превърне в 12-то ново попълнение за "сините" през това лято.

"Доволен и щастлив съм, че подписах с Левски. Имах и други варианти, но възможността да играя за синия клуб беше най-доброто от всички предложения. Знам доста неща за Левски, знам за историята на клуба, за феновете. Погрижих се да разбера повече от интернет, но имам и приятели, които са запознати с българския футбол, и те ми помогнаха с информацията. Знам, че идвам в голям отбор и това ме прави щастлив.

Не познавах нито един от другите испанци в клуба, дори не бях говорил с тях. Казах вече, че сам си набавих нужната информация за Левски. Да, тук има няколко мои сънародници, което определено ще бъде плюс за мен за по-бързото ми адаптиране в отбора.

Очаквам да се представим добре срещу ЦСКА. Знам вече какво означава този мач за нашите фенове и се надявам да не ги разочароваме. Не знам дали ще играя, това го решава треньорът. От три дни съм в България, не съм готов на 100 процента, но ако Пепе Мурсия ме повика, ще помогна на тима.

От първия си сезон с Левски очаквам най-доброто. Да се борим за всички отличия. Да станем шампиони и да зарадваме феновете. Това е най-важното, но ни чака много работа и предизвикателството е огромно. Надявам се всички - ние и публиката ни - да сме щастливи след края на първенството", каза Аниете. Испанецът роден в Андалусия призна, че е фен на Реал Бетис. "О, Бетис! Никаква Севиля. Аз съм фен на отбора, цялото ми семейство е от Бетис. За нас този клуб е всичко. В Испания има само един отбор за мен и това са зелено-белите от Севиля. Дори и да изпаднем в трета дивизия, аз пак ще съм техен фен. Не понасям червения цвят. Добре е, че Левски играе в синьо", допълни испанецът.

По повод Мондиала в Бразилия новото попълнение на Левски коментира: "Испания не игра добре, играчите нямаха нужната мотивация, след като в последните години спечелиха толкова много. Германия заслужено взе титлата, дори след като моите сънародници отпаднаха, исках точно германците да спечелят. Радвам се, че стана така. Робен и Хамес бяха най-добри, Ди Мария се представи отлично, Тони Кроос също", каза още нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички