Нови проблеми: 20-30 000 евро спъват трансфера на бразилеца Велтон в Левски


Нови проблеми: 20-30 000 евро спъват трансфера на бразилеца Велтон в Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2467 0

По всичко изглежда, че трансферът на бразилския нападател Велтон в Левски буксува - "Мач Телеграф" пише днес, че българският клуб не може да постигне договорка с Ботафого ПБ, който държи правата на футболиста!

Изданието твърди, че "сините" вече са се разбрали с Велтон за личните му условия, но бразилците искат да получат малка трансферна сума, тъй като контрактът му изтича през лятото на 2022 година и не искат да го пуснат съвсем без пари.

Споменава се сума от порядъка на 20-30 000 евро, но старши треньорът Станимир Стоилов е категоричен в намерението си клубът да не плаща нито стотинка за входящи трансфери, както бе в случая с левия бек Цунами и централния защитник Ноа Сонко Сундберг.

"Мач Телеграф" допълва, че Левски вече е информирал нападателя Велтон, че ако иска да пристигне в България, трябва сам да постигне договорка с настоящия си клуб Ботафого!

*През вчерашния ден ръководството на "сините" излезе с гневна реакция относно информациите, че е подписал още един спонсорски договор - прочетете я тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички