Нов шанс за Левски: Хосе Кордоба може да се "самопродаде" и да помогне за дълга на "сините"?


Нов шанс за Левски: Хосе Кордоба може да се "самопродаде" и да помогне за дълга на "сините"?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

8559 0

Левски прибави към своя пъзел едно липсващо ценно парче. В редиците на "сините" се завръща един от основните играчи в лицето на Хосе Кордоба. Панамецът приключи ангажиментите си с националния отбор на своята родина и най-късно в четвъртък ще поднови тренировки с родния тим.

Какво се случи?

Панама отпадна в полуфиналите на Лигата на нациите в зона КОНКАКАФ. Най-южната държава в Централна Америка допусна поражение с 0:3 от Мексико стъпка преди финала. Отборът имаше шанс поне да грабне бронзовите отличия, но така и не го стори, след като отстъпи с 0:1 на Ямайка.

Още: Ядосал ЦСКА в дерби срещу Левски ще ръководи мача с Локо Сф, Гидженов е на "Герена"

Така Хосе Кордоба се завръща на родна земя с празни ръце. Той обаче може да донесе със себе си много позитиви. Основният такъв е, че централният бранител е бил наблюдаван от представители на голяма част от тимовете в американския елит.

Хосе Кордоба от Левски е бил наблюдаван от скаути в САЩ

Има ли интерес към защитника?

Твърди се, че доста от панамските национали са попаднали в тяхното полезрение и възможността за трансфер в МЛС е съвсем реална, пише "Мач Телеграф". Според медиите в родината на Кордоба, той е сред тримата най-добре представили се от тима в турнира. Другите двама са Хосе Луис Родригес и Кристиан Мартинес.

Евентуален трансфер би помогнал изключително много на Левски. През зимата "сините" се разделиха с немалкък набор от своите играчи, а част от парите спомогнаха значително за погасяването на големите дългове на клуба. Авторитетното издание "Transfermarkt" оценява Кордоба на 3.2 милиона евро.

Талантите на ЦСКА и Левски комбинираха за страхотен гол срещу Полша U21 (ВИДЕО)

"Направих тъпотия неземна, с години се говореше за това в Левски": Вили Вуцов с култова история, а Кокала с безценна реакция

Бивш кмет на София се изказа за целта пред Левски, Илиян Стефанов, Андриан Краев и Николай Костов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички