НКП: Ще изметем цялата пасмина от канцеларии и офиси


НКП: Ще изметем цялата пасмина от канцеларии и офиси

3361 0

Националният клуб на привържениците на Левски обяви, че със снощния протест срещу "беззаконието в българския футбол" е поставено едно начало на битката срещу враговете на популярния български клуб.

Запалянковците на "сините" са категорични, че имат "сила и решимост да се преборят за правдата с мафията, олигархията и политиците, обвили с гнусните си пипала цялото ни общество и унищожили футбола у нас".

Феновете критикуват и ръководството заради неговата позиция да "участва в цирка" и да излезе срещу Верея, но се надяват, че занапред ръководителите на клуба ще ги подкрепят.

Ето и пълният текст на декларацията на привържениците след баража за място в Европа с Верея (победа за Левски след дузпи):

"Левскари,

Снощи за пореден път доказахме, че в любимия ни клуб са живи само привържениците му.

Благодарим на всеки един от вас, който оцени правилно ситуацията в Левски, лиши се в почивния си ден от комфорта на дома и дойде на „Герена“, за да защити голямата си любов, като покаже, че така повече не може!

Вярваме, че всички, които присъствахме и всички, които по някаква причина отсъствахме, си даваме сметка, че това е само началото на борбата с нашите врагове.

„Сини“ братя и сестри от цяла България, поставихме началото на нещо голямо и показахме, не само мъката и болката си, а сила и решимост да се преборим за правдата с мафията, олигархията и политиците, обвили с гнусните си пипала цялото ни общество и унищожили футбола у нас.

Поклон пред всички вас и знайте, че няма да се спрем. Следващият път ще бъдем още повече, още по-уверени и целеустремени. Ще изметем цялата порочна пасмина от канцеларии и офиси.

Иска ни се да кажем и няколко думи за ръководството на ПФК Левски:

Вие, господа, пропуснахте големия си шанс. Ако бяхте послушали привържениците, които са сърцето на клуба, не трябваше да излизате в този позорен мач. Вместо това продължихте политиката си по потъпкването на Левскарския дух и превръщането на посредствеността в норма. Евтиният ПР със „седмото небе” ви издава. Издава ви въвличането на юношите в тази кална игра.

Видя се, господа, че бяхте на косъм да хвърлите най-големия срам върху всички нас. Ако бяхте отказали да играете в цирка, щяхте да загубите служебно някакъв мач, но пък щяхте да спечелите Левскарите и тяхното уважение.

За малко да загубите и двете и да останете в историята като най-страхливите и позорни управници на Вековния Левски.

Забравихте, че Левски го има само и единствено заради нас, които го обичаме сляпо и безрезервно и се лишаваме всеки ден в името на тази любов.

Забравихте, че ние живеем и дишаме с този отбор, не спим преди мач, а в последните години сме принудени да носим с дни унижението, на което ни подлагате, но продължаваме със стиснати зъби, защото така сме научени, защото ние никога не се предаваме и защото сме решени на всичко, за да запазим огъня в сърцата си.

Искрено се надяваме, че ще застанете до нас и ще поведем заедно борбата. Ако пак откажете, ако пак се ослушвате, значи вие сте там, за да унищожите и погребете мечтите на 2.5 милиона българи.

Още веднъж се прекланяме и благодарим на всеки един, подкрепил протеста вчера и призоваваме всички останали, които все още се колебаят, да застанат редом с нас, защото честта е да се брани.

Само Левски!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички